Salam ukhwah kepada semua

Tentang tentang

My photo
Aku Hamba ALLAH beb ! korang?

Suka Blog ini?

Friday, December 9, 2011

Harini

Assalamualaikum.


Harini malas nak tulis panjang2.
tulis secara point je lah..

-Harini lawan bola dengan club abang aku, menang 6-2  :)
-Harini bangun awal :)
-Harini dapat main laptop kakak aku, dapat main game lagi :)
-Harini hari sabtu :)
-Harini dapat rapatkan ukhwah dengan sahabat-sahabat dengan cara lepak,cerita..blablabla~
-Harini teringin nak beli novel karya hlovate.Buku versus & rooftop rant da bace, 5Tahun 5Bulan,Aa+Bb,Tunas,Pelangi etc...etc..etc..
-Harini main badminton ngan kekawan setelah penat lelah match bola.Nak penatkan diri dengan badminton lak :)
-Harini tengok kakak aku siapkan baju tunang dia :)
-Harini nak bayar duit daurah :)
-Harini nak siapkan projek edit mengedit bagi DP bagi page Jadi Yang Terbaik kat facebook setelah DP tu da lama tak ditukar :)
-Harini perut sakit :)
-Harini mengidam buku teks form3 sebab tahun depan PMR :)

ini je lah tuk harini :)
Semoga dipermudahkan urusan dan diredhai ALLAH :)

*bnde yg xpatut aku tlis aku tlis..ish~*


BroFatih
12:24[10122011]
so far so good ^^.

0 komen anda...:

Post a Comment

Komen-komen sikit pasal blog saya ye!

Followers

 

ShoutMix chat widget
Powered by Blogger.

Labels

website (13) suka2 (11) promosi (7) banner (6) ntah (6) gambar (5) baru (4) pengalaman (4) PC (3) Positive (3) gadget (3) mesej (3) penat (3) exam (2) kawan (2) tolong (2) tutorial (2) Bahasa (1) Bangsa (1) KAMIBLOGGER (1) Kawad (1) contest (1) diskus (1) facebook (1) formspring.com (1) henset (1) kecewa (1) mati (1) novel (1) parody (1) pengakuan (1) perang (1) selangor hebat (1) sesat (1) sosial (1) suka (1) video (1) virus (1)

Blog Archive